Over ons

Wij zijn twee professionals die zich bezig houden met de ontwikkeling van de mens en organisatie. We hebben een grote liefde voor ons vak en zijn al jaren werkzaam als zelfstandig ondernemer.

Al pratend en discussiërend over ons vak kwamen wij tot de conclusie dat onze sector voor een grote deel bestaat uit een verzameling van zzp-ers. Maar het ontbreekt aan een goed, inzichtelijk en gratis ontmoetingsplatform waar vraag en aanbod zelf bij elkaar kunnen komen. Een platform voor opdrachtgevers waar zijzelf online en inzichtelijk uit het aanbod van zelfstandige trainers, trainingsacteurs en coaches kunnen selecteren.

Dit platform is ontstaan vanuit ideële drijfveren en passie voor ons vak. Vanuit deze overtuiging zijn we daarom ook trots op het kosteloze karakter van Trainingsacteursgezocht.nl, Trainersgezocht.nl en Coachesgezocht.nl.

Het professionele online platform voor opdrachtgevers, trainers, trainingsacteurs en coaches!

Wij hebben specifiek voor Coachesgezocht.nl een extra missie om alle coaches van Nederland te verzamelen op één website en daarbij in de toekomst alle gecertificeerde opleidingen en certificeringen voor coaches inzichtelijk te maken.

Wilt u meer weten?
Via het contactformulier kunt u vragen stellen over de website. Ook als u aanvullingen of verbeteringen heeft, horen wij dat graag.

Professionalsgezocht.nl
IBAN NL20RABO0195219082

Coach?

Registreer nu gratis en profiteer van de voordelen:

 • GRATIS ONLINE VINDBAAR
  Maak jezelf online vindbaar voor opdrachtgevers
 • GRATIS AANBOD VAN OPDRACHTEN
  Reageer op aangeboden opdrachten
 • GRATIS PROFESSIONEEL PROFIEL
  Profileer jezelf met specialismen, referenties, opleidingen en ervaringen.
 • GRATIS ONLINE PROMOTIE
  Deel eenvoudig je gegevens met opdrachtgevers zoals je beschikbaarheid, documenten en nog veel meer!
Registreer